JUARISTI ISB 70-63 MARBELLA

Hamargarren garaipena iritsi da

Juaristi ISBk lider jarraitzen du bigarren itzuliko lehen partida jokatu ondoren, Marbella 70-63 menderatuta. eta gero Azken sailkatruak liderra estu hartu arren eta zaleek epaileen partida amaierako txistua pozik entzun zuten beste garaipena pilatuta.

Juaristik irailaren jokatu zuen zuen Marbellan baina atzoko Marbellaren antz gutxi zuen hark. Aldaketa asko jokalarien artean eta borroka bizian A1 sartzeko lehían Marbella berro hau. Aurreneko minututik garaoipena garesti jarriko zutela erakutsi zuten.

Partida osoan markagailuan aurretik ibili arren, partida ko trolpean izan arren, Iñaki Jimenezen taldea ez genuen inoiz kantxan eroso ikusi.
Hirukoek atzo ez zuten sarytiu nahi izan. Aurten hirukoetan oso portzentai ona lortzen ari garen arren, Marbellaren aurka jaurtutako 25etik zazpi bakarrik gauzatu genituen.

Errebotean Diattak min asko egin zigun. Dziubaren baja asko nabarmenbdu zen, 25. Minutua. Lowrance 4 faltarekin eserlekura joan behar izan zuen eta taldeko jokalari garaienen falkta asko somatiu zen kantxan. , Salazar eta Berazak , Diatta, Navajas, eta Ibañezekin gogor bporrokatu behar izan zuten zentimetroen aldea handia izan arren. Diattak bakarrik 6 erasoko errebote errebote jaso zituen, Juaristi osoak (8) eta 4 jarraian partidoko lehen erasoko jokaldian

14-14 lehen laurdenaren amaieran

33-29 atsedenaldian

51-46 3. laurdenaren amaieran

Laugarren laurdena 0-5 batekin hasi zen eta markagailuan (51-51) eta urduritasuna harmailetan partida amaitzeko 7 minutu falta zirenean. Baina 10-0 ekop partzial batekin markagailua 61 eta 51 jartzea lortuta partida amaierak beste itxura bat hartu zuen.
70-63 partidaren amaieran

Etxean oraindik partidurik galdu gabe jarraitzen dugu
Lider jarraitzen dugu
Parrokia ilusionatzen jarraitzen dugu
Gozatzen jarraitzen dugu ...

Orain bi irteera jarraian, lehenengoa Logroñora abenduaren 8an igandean eta hurrengoa Gijonera. Bi partida gogor, A2 talde gogorra ekiditeko borrokan bete-betean dauden bi aurkari.

Bigarren itzuli honetan geratzen denaren ohiko patua izango da. Inor ez dago atzeratuta sailkapenean, berdintasun handia dago eta denek asko jokatzen dute partida guztietan. Beraz, gogor lan egin behar dugu partidak irabazi nahi baditugu.